1 Een lied van David. De Heer zorgt voor mij zoals een herder voor zijn schapen …

1 Een lied van David. De Heer zorgt voor mij zoals een herder voor zijn schapen zorgt. Ik kom niets tekort. 2 Hij laat mij rusten in groene velden.­čî┐ Hij laat mij drinken uit rustige stroompjes. 3 Hij geeft me kracht. Hij helpt me om te leven zoals Hij het wil, omdat Hij dat heeft beloofd. 4 Zelfs als ik door een diep, donker dal ga, [┬áeen dal van moeilijkheden,┬á] ben ik nergens bang voor, want U bent bij mij. Met uw stok en uw herdersstaf beschermt U mij en stuurt U mij bij. Het troost mij dat U dat doet. 5 Mijn vijanden zien hoe goed U voor mij bent: U zet een feestmaaltijd voor mij neer. U zalft mijn hoofd met zalf-olie. U schenkt mijn beker z├│ vol dat hij overloopt. 6 Uw goedheid en liefde zijn mijn leven lang bij mij. Ik mag mijn hele leven dicht bij U zijn.
PSALM 23

#psalm23
#bibleinspiration
#watercolorartist
#watercolorart
#watercolorleaves
#green
#creabyheart
#loading
#rest
#vangoghwatercolorpaint
#archespaper
#edding02