En waarom maken jullie je zorgen. Kijk eens naar de bloemen in het gras. Kijk ho…

En waarom maken jullie je zorgen.
Kijk eens naar de bloemen in het gras. Kijk hoe ze groeien. Ze werken niet en weven niet.
MATTEƜS 6:28 BB

De vakantie zit er weer bijna op. Morgen de laatste dag en dan rijden we weer helemaal uitgerust en opgeladen terug naar Nederland. Dit bloempje zag ik vaak tijdens onze wandelingen in de bergen. Ik heb ff gegoogled, en het heet Alpenviooltje. Een plantje wat volgens Google maar moeilijk in de tuin groeit, maar juist wel goed op kalkrijke grond hoog in de bergen. Wat zou ik ook altijd graag hoog op de berg willen zijn (figuurlijk) op de berg staan, betekent dat ik me goed voel, het overzicht goed heb en God heel dichtbij voel. Maar tegelijkertijd besef ik mij dat alle tijd in het dal me ook zoveel gebracht heeft. Het zorgte ervoor dat ik ging zoeken naar God, dat ik leerde omgaan met minder goede tijden en dat ik nu extra geniet van alles wat het leven nu op mn pad brengt. Ik denk dat ik dit plantje ga kopen, leuke uitdaging voor in mn tuinšŸ˜‰
#bloem
#bloei
#garden
#alpen
#watercolorartist
#watercolor
#pink
#creabyheart
#matthew6v28
#bibleillustration
#bibletext
#flower
#flourish

 

2 reacties

  1. Lydia Vriezen - Plaza Vicente op 2 augustus 2023 om 17:18

    Prachtig  2. Piula op 4 augustus 2023 om 17:19

    šŸ˜