Door dicht bij Jezus te blijven stroomt Zijn levend water door ons heen en allee…

Door dicht bij Jezus te blijven stroomt Zijn levend water door ons heen en alleen dan kunnen we vrucht dragen.
Ik heb dit beeld eerder geschilderd, maar ik dacht er vandaag weer aan, alleen nu met een andere tekst. Het haar staat voor het water, dat overloopt in het groen, wat weer staat voor de vrucht.
Dit weekend werd ik er bij bepaald hoe belangrijk het is om dicht bij de bron te blijven. Ik merk dat als ik dat niet doe ik anders weer heel vatbaar ben en voor ik het weet weer alles op eigen kracht wil doen. Maar hoe fijn is het om dicht bij Jezus te mogen zijn, de bron die nooit op raakt!!! Fijne week allemaal 💖💖💖 #johannes15 #watercolorposter #watercolorillustration #face #water #handlettering #glitters #stayclosetojesus