Hallo allemaal, voor iedereen die mij niet persoonlijk kent zal ik me even voors…

Hallo allemaal, voor iedereen die mij niet persoonlijk kent zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Linda Kerkdijk. Afgelopen zomer ben ik alweer 16 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven. Samen hebben we 4 dochters in de leeftijd van 4 tot 14 jaar oud. Ongeveer een jaar geleden ben ik dit account gestart omdat 1 van mijn passie’s tekenen en schilderen is. Ik word er ontzettend gelukkig van als andere mensen bemoedigd, geĆÆnspireerd, aangeraakt worden door mijn werk. Soms krijg ik een beeld of een mooie tekst van God om te schilderen. Maar ik vind het ook heerlijk om lekker iets na te tekenen of kaarten/handlettering te maken. Wil jij ook een tekening van mij? Ze zijn allemaal te koop, maar ook ben ik bereid om op verzoek iets te makenšŸ˜„