*Bij de Heer ben ik veilig, hij is de allerhoogste God. Bij hem vind ik rust, hi…

*Bij de Heer ben ik veilig, hij is de allerhoogste God. Bij hem vind ik rust, hij is de machtige God. Daarom zeg ik tegen hem: ‘U beschermt me, ik hoef niet bang te zijn. Op u vertrouw ik.’ Psalm 91:2*
Morgen is alweer de laatste dag van onze vakantie. Wat hebben we ontzettend genoten van elkaar en van dit prachtige land. We zijn dinsdag zelfs nog iets zuidelijker gereden om de zee te zien! En natuurlijk wilde ik dat ook nog even schilderen. Deze bijbeltekst vond ik wel toepasselijk. Een klein meisje in de grote diepe zee. Zo voel ik mij soms ook in deze wereld. Maar gelukkig mag ik weten en vertrouwen dat God bij me is en dat Hij me rust geeft🥰
#rest
#peace
#sea
#psalms
#ocean
#watercolor
#creabyheart
#france
#believer

4 reacties

 1. Sanjay Jaat op 28 juli 2022 om 09:29

  Wow pic send😍 @france.community_ 2. H I M @ N S H U op 28 juli 2022 om 09:30

  send pic on❣️ @world_.of_travel 3. 🇺🇦 Julie 🇺🇦 op 28 juli 2022 om 10:13

  Amen🙏🏻 4. Anoniem op 28 juli 2022 om 19:27

  ❤️