De laatste tijd ben ik veel bezig met mn moestuintje, ik kan daar zo van geniet…

De laatste tijd ben ik veel bezig met mn moestuintje, ik kan daar zo van genieten, hoe kleine zaadjes kunnen uitgroeien tot plantjes. Gisteren zag ik het eerste mini komkommertje groeien. Ik bedacht me dat God ook zo naar ons kijkt. Hij heeft ons de vruchten van Zijn geest gegeven en kan intens genieten als Hij die vruchten in ons ziet groeien…🌱🌿
#liefde
#blijdschap
#vrede
#goedheid
#geduld
#vriendelijkheid
#trouw
#zachtmoedigheid
#zelfbeheersing
#creabyheart
#vruchten
#christianartist
#orange

 

4 reacties

 1. Petrina | lifecoach Echt-leven op 19 juni 2023 om 16:00

  Oh ik snap je. De moestuin hier heeft mij ook te pakken 🥰 zo gaaf als het groeit, bloeit en geoogst kan worden. En wat een prachtige verwerking maak je hiervan. God geneest als we innerlijk groeien en tot bloei komen. 🕊️💖🕊️ 2. Piula op 19 juni 2023 om 20:24

  ❤️ 3. Piula op 19 juni 2023 om 20:25

  Prachtig! ben ook r mee bezig(vruchten vd Geest🌈🙌🙏) 4. Piula op 19 juni 2023 om 20:27

  En wat een geweldig mooi moestuintje btw!🤩👌