In deze gekke periode waarin we elkaar niet zo veel kunnen zien is het fijn dat …

In deze gekke periode waarin we elkaar niet zo veel kunnen zien is het fijn dat we elkaar wel kunnen bemoedigen met bv een kaartje. Aan wie zou jij deze kaart willen geven? Tag die persoon hieronder en wie weet win jij deze kaart 💗🎉😘 #winactie #bemoediging #kaartje #watercolor #flowerillustration #jesaja #bijbelquote

4 reacties

 1. amazingkidslife op 1 mei 2020 om 16:32

  Supermooi! Ik doe mee voor @albers.nina .

  ik vind haar zo inspirerend voor haar leeftijdsgenoten en prachtig om te zien hoe ze omgaat met kinderen. 2. nathalie.engberts op 1 mei 2020 om 16:45

  Ik tag ook @albers.nina helemaal eens met @amazingkidslife. Ik vind ook dat zij het verdiend!!!! 3. aman_creabea op 1 mei 2020 om 16:49

  Jaaa voor mijn lieve vriendin @li_tje87 ❤️❤️ beacause you are😘 4. s_ijboe op 1 mei 2020 om 16:52

  @lisademoed ik moest gelijk aan jou denken 😉