Omdat er een aantal nieuwe volgers zijn leek het me leuk om weer eens mn gezicht…

Omdat er een aantal nieuwe volgers zijn leek het me leuk om weer eens mn gezicht te laten zien en mijzelf voor te stellen.
Mijn naam is Linda en ik ben 37 jaar (jong). Ik ben al weer ruim 18 jaar getrouwd met Martijn en samen hebben we 4 dochters in de leeftijd van 6-16 jaar👧🏼👧🏼👧🏼👧🏼. Het tekenen en schilderen heb ik sinds 2018 weer opgepakt. Ik ben zelf een enorme beelddenker en kan juist door beelden ontzettend aangeraakt worden. Mijn doel met crea by heart is dan ook om anderen dmv mijn creaties te bemoedigen met Gods woord. Ik schilder vanuit mn passie en mn hart.De tekst uit spreuken 4:23 vind ik daarom zo mooi. Bewaak je hart beter dan alle andere dingen. Je hart is de bron van het leven.
Heb je tot aan hier gelezen, dan weet je nu iets meer over mij, en als je vragen hebt mag je me altijd een berichtje sturen of reageren op dit bericht☺

2 reacties

  1. huisvanchloe op 8 oktober 2021 om 06:42

    🙋🏼‍♀️ Ha Linda, leuk om te lezen. Dankjewel!  2. stefaniemaakt op 8 oktober 2021 om 07:23

    Hi 🙋🏼‍♀️ leuk!