Vanmorgen heerlijk met onze dames getekend aan de keukentafel! Ik tekende mijn g…

Vanmorgen heerlijk met onze dames getekend aan de keukentafel! Ik tekende mijn goede voornemen. Het afgelopen jaar heb ik geleerd dat als je meer tijd met God doorbrengt je meer leiding en inspiratie ontvangt. Dit wil ik in 2019 doorzetten. Meer tijd biddend doorbrengen en meer uit tijd in Zijn Woord doorbrengen. Elk jaar sta ik weer verbaasd wat God kan doen in 1 mensenleven. Daarom kijk ik ook vol verwachting naar het nieuwe jaar. Ik ben heel benieuwd waar God jou en mij naar toe zal leiden!!! Wat is jouw goede voornemen?
#watercolor #keukentafel #gezelligheid #inspiratie #familie #familylife #dochters #godlover #gezin #gezichtentekenen #potret #potrait

2 reacties

  1. save_bracelet op 26 december 2018 om 11:53

    Hey! Let’s collab. Send us a message 🙂



  2. estherpaul2017 op 26 december 2018 om 23:20

    Goed voornemen. Ik doe mee 🙏🏻🥰