Zo blij met het eind resultaat. Dit hele proces begon al in maart, toen zaaide i…

Zo blij met het eind resultaat.
Dit hele proces begon al in maart, toen zaaide ik mijn moestuin zaadjes voor, en wat was ik blij toen ik een paar weken geleden het eerste komkommertje zag groeien. God liet me zien hoe blij Hij van ons wordt als Hij Zijn vruchten in ons ziet groeien. Ik kreeg het verlangen om dit te verwerken in een tekening. Ik las in deuteronomium dat God al in het oude testament 9 dingen beloofde aan de Israëlieten in het beloofde land. Een land vol waterbeken, bergen, dalen, tarwe en gerst, wijnstokken, vijgenbomen en granaatappels, olierijke olijfbomen en honing. En aan ons beloofd Hij 9 vruchten van Zijn Geest. (Liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing) dit gecombineerd op deze poster😃
Toen ik al aan het schilderen was kreeg ik een berichtje van een zuster uit onze gemeente, ze vroeg me of ik iets wilde schilderen over de vruchten van de Geest. Nou wat bijzonder he😍 ik wordt zo blij van hoe God in ons leven wil werken😃😃

 

6 reacties

 1. D&S•2 Boys•Twingirls op 14 juli 2023 om 18:42

  Heel mooi!! 2. Piula op 14 juli 2023 om 19:56

  🙌🔥Prachtig 🎁🕊🌈🙌 3. Esther Spijkerman op 14 juli 2023 om 20:11

  Prachtig 4. Janey Vandongen op 14 juli 2023 om 21:06

  Super mooi geworden Linda!!!! 😍 5. Esther Timmerman op 15 juli 2023 om 10:01

  Wauw, heel mooi!!😍🔥 6. Renate van Doorn op 16 juli 2023 om 21:05

  Heel mooi Linda, wat kost een poster?